Tallers pràctics de dibuix naturalista al Museu de Ciències Naturals

La primera sessió, dijous que ve, es dedica als ocells, les seves plomes i el vol

11 de Octubre 2018
+
Cadascun dels tres tallers es dedicarà a un grup animal diferent: ocells, papallones i mamífers.
El Museu de Ciències Naturals de Granollers (Palaudàries, 102) organitza un cicle de tres tallers pràctics de dibuix naturalista, sota el títol "Dibuixem la natura". Seran en dijous, els dies 18 d'octubre, 8 de novembre i 13 de desembre, de 17 a 19 h.
 
Durant les sessions es donaran les bases per representar el món natural sobre el paper i cadascuna es dedicarà a un grup animal diferent: ocells, papallones i mamífers. Els participants treballaran a partir de les col·leccions d'animals conservades al museu, i dels llibres antics i moderns de la Biblioteca Antoni Jonch, dipositada a la Tela. 
 
Per a aquesta activitat no cal tenir coneixements previs de dibuix. Les persones interessades poden apuntar-se al cicle sencer o a la sessió/sessions que prefereixin, d'acord amb l'animal que prefereixin. Per participar-hi, s'haurà de portar una lllibreta d'esbós de fulls blancs i llapis 3H, 2B, HB (disponibles a les papereries), goma i maquineta. 
 
El  preu és de 15 €  per sessió i de 40 € per al cicle sencer (5 € la sessió per als menors de 12 anys). Les reserves poden fer-se trucant al tel. 93 870 96 51 (de 9 a 14 h i de 16 a 19 h) o bé escrivint a: reserves@museugranollersciencies.org