Per Sant Joan, revetlles segures

Can Bassa farà la foguera popular coincidint amb les festes del barri

20 de Juny 2019
+

Granollers celebra Sant Joan amb diverses revetlles als barris. L'AV Can Bassa organitza un any més, el diumenge 23 de juny, la foguera popular al camp del costat del pavelló d'esports (22.30 h), una activitat inclosa a les festes de Sant Joan del barri (del 18 al 24 de juny). També el 23 de juny, a partir de les 22 h, hi haurà revetlla al Parc de Ponent organitzada per l'AV del barri. Un dia abans, el dissabte 22 de juny a les 22 h, es farà davant del Centre Cívic Nord la revetlla de l’Hostal que organitza l’AV del barri amb coca i ball. 

La flama del Canigó

L'arribada de la flama del Canigó a mans d'atletes del Club Atlètic Granollers, el diumenge  23 de juny de 19 a 20.30 h a la plaça de la Porxada, marcarà l'inici de la festa de Sant Joan a Granollers. Organitzada per Òmnium Cultural, l'acte comptarà amb les actuacions d'Engrallats (Xics de Granollers) i el tenor Ricard Torino i es farà una sardana de germanor i la lectura d'un manifest.

Revetlles segures

Protecció Civil i Bombers recorden les recomanacions que cal seguir per tal que la celebració de la revetlla sigui segura, a l'hora d'encendre la foguera i els petards. Les fogueres hauran d'haver estat prèviament autoritzades i complir els requisits de distància respecte dels edificis, cotxes i línies elèctriques; caldrà cremar el material adequat (sobretot, fusta). A prop haurem de tenir algun mitjà per apagar el foc i assegurar-nos que en acabar queda ben extingit. Els habitatges propers, tindran finestres i balcons tancats, els tendals plegats i haurem recollit la roba estesa. Caldrà, també, que tant adults com infants manipulin i encenguin amb prudència els petards i que es llegeixin les instruccions abans de fer-ne ús, sempre respectant les distàncies de seguretat que s'hi indiquen. 

Consulteu tots els consells de seguretat en aquest enllaç