Remodelat l'espai verd del carrer Xile, entre els carrers de la Torreta i Nicaragua 

Ara és més accessible, amb més vegetació i bancs per estar-s’hi

07 de Febrer 2019
+
El carrer Xile, al barri de la Font Verda, després de la remodelació de l'espai verd que s'hi ha fet

Un espai verd més accessible, amb més vegetació i bancs per estar-s’hi. Aquest és el que s’acaba de condicionar al barri de la Font Verda, al carrer Xile, entre els carrers de la Torreta i de Nicaragua.  

Part de l’espai s’ha pavimentat amb peces de formigó amb paviment tàctil de botons i ratllat per a persones amb deficiència visual, mentre que la vorera existent, que dona accés als habitatges unifamiliars propers i connecta els carrers de la Torreta i Nicaragua, s'ha ampliat fins als quatre metres.  

En el subsòl s’ha renovat la xarxa d’abastament d’aigua potable i s’ha creat una xarxa de reg automàtic per als 13 nous arbres que s’hi han plantat. També s’ha substituït l'enllumenat públic per columnes de 4 m d'altura que incorporen làmpades led, més eficients. Alhora, s’ha soterrat el cablejat aeri existent i s’ha creat una xarxa de telecomunicacions municipal. Per salvar el desnivell existent entre els dos extrems del passatge, s’ha generat unes terrasses enjardinades. Finalment s’hi han instal·lat 17 bancs, papereres i una font. La inversió en aquest espai ha estat de 143.850,05, IVA inclòs.