Dimecres, veredicte i lliurament de premis del Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

L'acte tindrà lloc al Centre Cívic Nord a les 20 h

17 de Juliol 2017
+
Un dels motius que es podien fotografiar el dia del ral·li era un assaig a la Nau B1 de Roca Umbert

Aquest dimecres, 19 de juliol (Centre Cívic Nord, 20 h), es farà l'acte del veredicte i lliurament de premis el XIX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela, celebrat el passat 17 de juny amb la participació de 55 persones. Fins al 21 de juliol s'exposen les diferents col·leccions que han entrat a concurs al mateix CC Nord (Lledoner, 6), en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20.45 h. 

La darrera edició del ral·li fotogràfic es va dedicar al "Granollers jove". Hi van participar 55 persones en les diferents categories: infantil (fins a 14 anys), adulta (a partir de 15) i una de telèfon mòbil (a partir de 12 anys).

Dimecres, s'atorgaran quatre premis a la millor fotografia per tema proposat, consistents en material fotogràfic valorat en 100 € cadascun. En adults, s’atorgarà un 1r premi  a la col·lecció de 4 fotos valorat en 299 €, un 2n de 200 € i quatre més de 100 € cadascun. En la de mòbil, es donarà un premi de 175 €. Es donaran dos premis més, un en record de Josep Jerez, president honorífic de l'Assoc. Fotogràfica Jaume Oller, desaparegut el  febrer passat, i un darrer de simbòlic, triat per votació popular. 

El ral·li fotogràfic és una activitat organitzada per l’Assoc. Fotogràfica Jaume Oller i l’Ajuntament, a través de la Xarxa de Centres Cívics.