Josep Mayoral escollit alcalde de Granollers

Es constitueix la corporació municipal de l'Ajuntament formada per 14 regidors del PSC, 4 d’ERC, 4 de Junts per Granollers, 2 de Ciutadans i 1 de Primàries

15 de Juny 2019
+
La regidora més jove del consistori Maria Villegas lliura la vara d'alcalde a Josep Mayoral

Aquest dissabte 15 de juny s'ha constituït una nova corporació municipal de l'Ajuntament de Granollers sorgida dels resultats de les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig, en què Josep Mayoral ha estat investit alcalde, per tercera vegada consecutiva. El nou consistori, que és l’onzè des de la recuperació de la democràcia està format per 14 regidors del PSC; 4 regidors d’ERC; 4 de Junts per Granollers; 2 de Ciutadans, i 1 de Primàries.       

La nova corporació municipal està formada per 25 regidors i regidores, dels quals 7 s’estrenen com a representants municipals i entra un nou grup municipal a la corporació: Primàries. Es tracta d’una corporació paritària formada per 12 regidores, 12 regidors i l’alcalde.

 

En aquest enllaç podeu consultar la composició de la nova corporació municipal.

 

 

Mayoral prioritza deu reptes per aquest nou mandat

Josep Mayoral i Antigas ha rebut 14 vots, els del grup municipal socialista; 5 vots han estat per Núria Maynou, d’ERC (els quatre del grup que encapçala, més el vot de Mònica Ribell de Primàries); Àlex Sastre, 4 vots de Junts per Granollers, mentre que el grup de Ciutadans ha votat en blanc. 

La primera paraula que ha pronunciat com a alcalde de Granollers ha estat "gràcies" pel suport rebut, per la confiança i pels vots (11.974). Mayoral ha recalcat que «treballaré incansablement per correspondre a la confiança que m’heu atorgat i ho faré acompanyat per un equip sòlid: conegut i reconegut, amb molt present i més futur». 

Josep Mayoral ha expressat un seguit de reptes basats en l’aposta pel diàleg i un govern que generi confiança i ben connectat amb la xarxa de ciutats:

•Una ciutat que no oblidi ningú

•Una ciutat endreçada, atractiva i tranquil·la

•Una ciutat sostenible que lluita contra el canvi climàtic i promou un nou model energètic

•Una ciutat educadora, transformadora

•Una ciutat creativa, que treballa en xarxa

•Una ciutat que faci del civisme i la convivència el seu millor argument

•Una ciutat amb una administració oberta, transparent i participativa

•Una ciutat activa, productiva i atractiva

•Una ciutat compromesa per un món més just i sostenible 

 

Podeu veure el Ple de constitució de la nova corporació municipal en aquesta aplicació: