Places disponibles als tallers educatius municipals per a estudiants de secundària

El 21 de febrer acaba el termini perquè els nois i noies de 12 a 16 anys s'apuntin a les propostes lúdiques i formatives de l'Etcètera

16 de Febrer 2018
+
Taller al Gra, la tardor passada
Fins al 21 de febrer, els nois i noies de 12 a 16 anys tenen temps d'apuntar-se als tallers de  la 3a edició de l'Etcètera, organitzats per l'Ajuntament i adreçats, sobretot, als joves que no fan classe a la tarda. 
 
En total, s'ofereixen 12 propostes diferents -algunes tenen continuïtat de la segona edició- i de moment ja hi ha una trentena d'inscripcions fetes. 
 
Els tallers de l'Etcètera comencen ara al febrer i s'allarguen fins al juny, en sessions setmanals d'una hora i mitja que es porten a terme en diferents equipaments: Gra, Roca Umbert (biblioteca i Centre Tecnològic i Universitari) , museu, centre cívic de Can Bassa, institut Marta Estrada... Així, els joves poden triar entre tallers de còmic, creació literària, danses urbanes , programació amb Processing/Arduino, fotografia, tècniques de circ, rap & rithm, creació d'un joc de taula, mobilitat en bicicleta i creació audiovisual. 
 
Com a novetat, s'han creat dos espais d'intercanvi, els binomis sud, a barri de Can Bassa, i oest, al Congost, en què els nois i noies faran deures acompanyats d'educadors i tallers de cultura urbana (centre cívic de Can Bassa) i esports (institut Marta Estrada). 
 
Les inscripcions, poden fer-se de manera presencial al Gra (pl. de l'Església, 8) o a través del web: www.grajove.cat
 
La programació de l'Etcètera es fa amb la implicació de diferents serveis municipals i dels centres educatius, i vol ser accessible a tothom. És per això que es preveuen ajudes en cas que la família tingui dificultats econòmiques per pagar l'activitat.  
 
 
Cursos i tallers del Gra amb places disponibles
 
L'oferta de cursos i tallers del Gra, formatius i recreatius per a joves de 16 a 35 anys, disposa també de places lliures: fotoperiodisme, amb Javier Corso; joieria en macramé, amb Ariadna Estany; Let's speak english, amb Cristian Casado; xarxes 2.0 aplicades en la cerca de feina, amb Sandra Condra (sessió única el 13 de març); emprèn el teu negoci a internet, a càrrec de Can Muntanyola; i educació emocional (semipresencial), assetjament escolar (semipresencial) i monitor de lleure, a càrrec de l'escola Educa. 
 
Tots els cursos comencen entre març i abril, excepte el d'educació emocional (26 de febrer), i es faran al Gra, menys emprenedoria juvenil (Can Muntanyola, centre de serveis a les empreses). 
 
Les inscripcions poden fer-se fins a 10 dies abans que comenci el taller, anant al Gra (pl. de l'Església, 8, tel. 93 842 66 84) o en línia a: www.grajove.cat