Palou estrena una nova senyalització que posa en valor les masies i els elements patrimonials

Ahir també es van presentar dues noves rutes en espais periurbans que incorporen l'al·licient de buscar "tresors" amagats per geocatchers

17 de Novembre 2017
+
L'alcalde i regidors municipals, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona amb veïns de Palou en la presentació de la senyalització que es va fer ahir a la tarda
Palou ja disposa d'una nova senyalització per identificar els barris, els camins, les cases i els elements patrimonials amb tres tipus de senyals diferents: rural (a peu i en bici), per trànsit rodat i mixta. Ahir a la tarda es va presentar aquesta nova senyalització amb la presència de Miquel Forns, diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, institució que s'ha fet càrrec del cost de la senyalització, 44.285 euros. L'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor de Medi Ambient i Espais Verds, Albert Camps, van lliurar als veïns presents plaques de senyalització de diverses masies de Palou. 
 
També es van presentar dos nous itineraris escolars en espais periurbans: La Ruta de l'Aigua (11,8 km) i la Ruta dels Instituts per la Serra de Ponent (5,6 km). La Ruta de l'Aigua és un recorregut per Palou pensada per reconèixer la importància de l'aigua a la ciutat i del seu ús ara i abans. La Ruta dels Instituts per la Serra de Ponent proposa la visita a llocs com la verneda de Can Gili, la Font del Ràdium, etc, amb diferents recursos per a l’estudi de la geografia, el paisatge i els sistemes naturals.
 
Una de les novetats d'aquestes dues rutes és que s'hi amaguen petits tresors a càrrec de geocatchers. Se'n poden trobar 7 en la Ruta de l'Aigua i 5 en la Ruta dels Instituts. Aquestes dues noves activitats tenen també material didàctic de suport i van adreçades a facilitar la tasca educativa dels estudiants d'ESO.