Nou curs de manipuladors/res d’aliments

L’Ajuntament de Granollers organitza un nou curs els dies 18 i 20 de desembre

30 de Novembre 2018
+

Els dies 18 i 20 de desembre a l’Escola d’adults (c. Veneçuela, 86), s'impartirà una nova edició del curs de formació per a manipuladors/res d'aliments. Aquesta iniciativa l'organitza el Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Granollers que de manera periòdica, en funció de la demanda existent, organitza cursos destinats a persones que treballen en qualsevol àmbit del sector alimentari. 

Aquesta acció està emmarcada dins del programa que el Servei de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament de Granollers porta a terme per tal de garantir la seguretat dels aliments que es manipulen i serveixen/comercialitzen en els establiments de la ciutat. L'objectiu principal és qualificar els treballadors que manipulen aliments perquè portin a terme la seva activitat amb bones condicions d’higiene. A més, es vol facilitar que coneguin i es familiaritzin amb l'anàlisi i el control de perills associats a aquesta activitat. Al final del curs, de 6 hores, es lliura un certificat acreditatiu. 

L’horari de la formació serà de 9.30 a 12.30 h i s’oferten 25 places. El preu del curs és de 42,71 euros i les persones interessades en fer-lo s’han d’inscriure (fins al 17 de novembre) a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) al C. Sant Josep, 7 baixos (Horari: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h).