L'espectacle "Paradís de l'alquimista", sobre poemes de Palau i Fabre, estrena la temporada d'activitats a les biblioteques

Serà dijous, 28 de setembre, amb l'actriu Gemma Reguant i el músic Marc Egea

25 de Setembre 2017
+
Dijous, 28 de setembre, l'espectacle Paradís de l'alquimista sobre textos del poeta Josep Palau i Fabre encetarà la temporada d'activitats al voltant dels llibres i la lectura de les Biblioteques de Granollers. Serà a la Biblioteca Roca Umbert, a les 8 del vespre. 
 
L'actriu Gemma Reguant i el músic Marc Egea, a la viola de roda, són els intèrprets d'aquest recital de 45 minuts de durada que explora diferents mons de Palau i Fabre, amb poemes emblemàtics com el Cant Espiritual, Jo em donaria a qui em volgués o Comiat i d'altres no tan coneguts que també són petites joies. El recital inclou textos en prosa i poesia vinculats amb Picasso,  a qui Palau va estudiar per espai de  30 anys, i  traduccions i versions d'Artaud, Tao-te-king, Baudelaire i Rimbaud.
 
Aquest curs, les biblioteques proposen una dotzena de clubs de lectura i tallers per parlar de llibres. N'hi ha per a totes les edats: per a infants de 6 a 7 anys, de 8 a 9 i de 10 a 11; i per a nois i noies de 12 a 16 anys (clubs Errata, Llibrepensadors i Debat a bat). Per a adults, trobem els clubs de novel·la, Clàssics al dia, català fàcil, Llegir el teatre, Literatura i arts, Reduccions (sobre cuina, que dinamitza Ada Parellada), Escampant els versos,Taller de pràctica filosòfica, El fil de la història i les Library Talks.La periodicitat de les trobades és mensual i les sessions duren una hora i mitja. 
 
Les inscripcions continuen obertes i poden fer-se a través de la pàgina: www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques