Castanyada a la Porxada, a Can Bassa, a Palou... i més, la vigília de Tots Sants

A la plaça de la Porxada, hi haurà un taller de manualitats i animació infantil amb Ramon Bono

31 de Octubre 2018
+
L'associació de veïns de Granollers Centre organitza la castanyada a la Porxada, la vigília de Tots Sants

Entitats i associacions organitzen diverses castanyades populars la vigília de la festa de Tots Sants i dies previs. Avui serà el torn de la celebració organitzada a la plaça Jaume I per l'Associació de Veïns Lledoner (18 h). Dimecres, la Porxada acollirà (19 h) la castanyada que any rere any organitza l'AV Granollers Centre, amb animació infantil a càrrec de Ramon Bono, castanyes i mistela. Abans, el grup Entre Mares proposa un taller infantil de manualitats, a partir de les 5 de la tarda.

Però a la ciutat hi haurà més castanyades dimecres: a la pl. Joan Oliver de Can Bassa, organitzada per l'associació de veïns del barri i acompanyada d'un mercat d'intercanvi (18 h); al pati de les antigues escoles de Palou,amb l'AV de Palou (vespre). A  partir de les 9 del vespre, el Casino també proposa una festa per la castanyada, amb sopar i ball (més info i venda de tiquets, 93 870 50 40). 

La castanyada de la pl. Serrat i Bonastre, amb l'AV Sant Miquel, s'ha ajornat per mal temps fins a divendres vinent, 2 de novembre.

El pròleg de la castanyada a la ciutat van ser els contes de por organitzats divendres  a Roca Umbert, sota el títol "Les pitjors pors són les que ens imaginem", amb els contacontes Paco Asensio, Alícia Molina i Rubén Martínez. Pel que fa a castanyades, les AV Tres Torres, del Congost i Can Mònich ja han fet les seves castanyades respectives.