L'atleta granollerina Àngels Noell, campiona del món de 3.000 m de marxa atlètica, rebuda a l'Ajuntament

També va ser subcampiona en la prova de 10 km en la categoria de veteranes W55

14 de Juliol 2017
+
L'atleta granollerina Àngels Noell, entre l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor d'Esports, Àlvaro Ferrer
L'atleta granollerina Àngels Noell, que es va proclamar campiona del món de 3.000 metres de marxa atlètica en pista coberta, a la competició que va tenir lloc a la ciutat de Daegu, Corea del Sud, el mes de març passat, va ser rebuda ahir a l'Ajuntament de Granollers.
Noell, que competeix amb el Centre Atlètic Laietània de Mataró, es va imposar en la categoria de veteranes W55. A banda, l’atleta granollerina va ser subcampiona en la prova de 10 quilòmetres amb un temps d’1 h 1 m 21 s.