L'Ajuntament adopta mesures de seguretat en els horts familiars municipals a causa del COVID-19

Només es podrà collir productes per autoabastir-se i caldrà anar-hi sol/a i per torns per evitar aglomeracions

09 d'Abril 2020
+
Horts familiars municipals
A causa de la situació excepcional provocada pel COVID-19, l'Ajuntament de Granollers ha demanat a les persones que tenen cura dels horts familiars municipals que adoptin un seguit de mesures preventives de seguretat.
Així, per assegurar una menor presència de persones s'han establert diferents torns: els dilluns, dimecres i divendres hi poden anar els titulars de parcel·les de nombre parell; mentre que dimarts, dijous i dissabte, els titulars de les parcel·les de nombre senar. Diumenge, no es podrà anar als horts. A més, només hi podrà accedir una persona a la parcel·la. Les persones que tinguin adjudicada una parcel·la han de dur la resolució de l'adjudicació, que és el contracte que els permetrà identificar-se si la policia els ho demana. 
 
La visita a l'hort només serà per collir els productes per a autoabastiment, no per fer tasques de manteniment. Per aquest motiu l'estada a la parcel·la es limita a 30 minuts. A més, es demana mantenir sempre les distàncies de seguretat amb altres persones, un mínim d'1,5 metres. També caldrà fer servir en tot moment els equips de protecció individual: guants, mascaretes i hidrogels, i no  es poden compartir eines ni accedir als lavabos.
 
Els horts familiars municipals de l'Ajuntament de Granollers estan ubicats a l'avinguda Marconi i estan constituïts per 95 parcel·les, d'entre 100 i 150 m2