La Taula d'Igualtat de gènere de Granollers ens convida a fer minut de silenci virtual per les víctimes de violència masclista

El minut de silenci es proposarà per les xarxes socials de l'Ajuntament de Granollers aquest dijous a les 19 h

07 de Maig 2020
+
Granollers ha reforçat el circuit d'abordatge d'aquestes situacions i l'Ajuntament atén al telèfon 93 842 67 14, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

Des de 2009, la Taula d'Igualtat de Gènere de Granollers es troba cada primer dijous de mes a les 19 h a la plaça de la Porxada per fer 3 minuts de silenci per denunciar la violència masclista. Atesa la situació excepcional generada per la COVID-19, aquestes trobades no s'han pogut fer. Aquest mes, però, la Taula d'Igualtat proposa fer 1 minut de silenci a través de les xarxes socials (Twitter i Facebook) de l'Ajuntament de Granollers per continuar recordant a totes les dones víctimes mortals i reivindicant el dret de viure sense violència.

A data d'avui, són 18 les dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles durant aquest 2020 a Espanya. A més, la situació de confinament ha agreujat moltes de les situacions de violència masclista. Granollers ha reforçat el circuit d'abordatge d'aquestes situacions i l'Ajuntament atén al telèfon 93 842 67 14, de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

La Taula d'Igualtat de gènere

La Taula d’Igualtat de gènere de Granollers és un espai participatiu obert a la tota la ciutadania on es dóna veu als interessos i sabers de les dones, i es treballa per una societat més igualitària.

El cinefòrum ELLES dirigeixen així com la trobada mensual a la plaça de la Porxada per fer 3 minuts de silenci per denunciar la violència masclista són algunes de les activitats que ha impulsat la Taula.