Aquesta setmana, obres a la cruïlla del c. Girona amb Pere el Gran i des d’aquest punt fins al pont de Bellavista

Les actuacions s’inclouen dins de les obres d'urbanització del tram nord del carrer Girona i tindran afectacions en la mobilitat

13 d'Abril 2018
+
Cruïlla del c. Girona amb el c. Pere el Gran, on s'arranjarà el ferm, la setmana vinent
Dilluns i dimarts de la setmana que ve, dies 16 i 17, i dins de les obres d'urbanització del tram nord del carrer Girona, es faran actuacions d’arranjament del ferm a la cruïlla del carrer Girona amb el de Pere el Gran (en el terme municipal de les Franqueses del Vallès). Les obres obligaran a fer un tall de la circulació rodada en aquest punt. A més, de dimecres a divendres es procedirà a asfaltar i pintar el tram del carrer Girona, entre el carrer de Pere el Gran i el pont de Bellavista.
 
Tot plegat obligarà a fer canvis en la circulació de vehicles a la zona. La circulació dels autobusos també es veurà afectada. Els autobusos interurbans es desviaran en sentit sud pel carrer Girona - Primer Marquès de les Franqueses fins al carrer de Francesc Ribas. 
Els autobusos urbans de les línies L21 i L6 es desviara dilluns i dimarts pel carrer Girona - Primer Marquès de les Franqueses fins a Pere el Gran per poder accedir a les Franqueses pel pont de Bellavista.