La segona edició de «Granollers també és motor» arriba amb més activitats

Del 5 de maig al 16 de juny Granollers acollirà una vintenta d’activitats vinculades al món del motor

26 d'Abril 2018
+
Aquest dimecres s'ha presentat en roda de premsa la 2a edició de "Granollers també és motor"

Després de l’experiència pilot de l’any passat, torna el programa «Granollers també és motor» en una segona edició que inclou més activitats. La iniciativa s'ha presentat aquest dimecres en roda de premsa a la Porxada amb representants de les entitats organitzadores: Gran Centre Granollers, l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental, Pam deSis, l’Associació Cultural Granollers, l’Unió d’Empresaris d’Automoció de Catalunya, Zinkers, el Festival del Motor de Granollers, el Circuit de Barcelona-Catalunya i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. L'Ajuntament de Granollers dona suport a aquesta proposta que, tal com ha explicat la regidora de Promoció Econòmica Andrea Canelo, "suma un munt d'iniciatives i entitats de la ciutat amb la intenció que durant unes setmanes s'ensumi motor a la ciutat". Canelo ha recordat la gran implicació de la ciutat amb el Circuit, un element bàsic per l'economia al territori, i l'aposta per la promoció econòmica de Granollers.

Els representants de les entitats organitzadores d'aquesta segona edició de "Granollers també és motor" han explicat la imatge gràfica i la gairebé vintena de propostes que han programat durant les set setmanes que van des del Gran Premi d’Espanya de Fòrmula 1 i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de Moto GP que es faran al Circuit de Barcelona-Catalunya.

D’aquesta manera la ciutat es vestirà per a l’ocasió amb banderoles a les botigues, restaurants i hotels i també amb aparadors ambientats amb el món del motor. Gairebé una vintena de propostes ompliran Granollers amb activitats de tot tipus i per a tots els públics com simuladors, exposicions, curses d’slot i de jocs de taula, conferències, projecció d’un documental, concursos, cotxets a pedals, propostes gastronòmiques, tallers... La darrera de les activitats serà la segona edició del Festival del Motor de Granollers, la fira especialitzada en el món del motor que es farà el 16 de juny al Parc Firal, que sorgeix de la tradicional Llotja del Vehicle Clàssic i que també s'incorpora.

Més informació a www.granollerstambeesmotor.com