La Llotja del Disseny arriba a Granollers

Disseny, creativitat, música i tallers a la Porxada, aquest dissabte 18 de març

13 de Març 2017
+
Detall del cartell informatiu de l'acte

La Llotja del Disseny aterra a la plaça de la Porxada de Granollers el dissabte 18 de març per celebrar la primera edició del que promet ser un dels mercats de referència dels dissenyadors i creatius independents de Catalunya. Ubicada al porxo de la Plaça de la Porxada, espai ple d’història i cultura que pretén transformar i decorar completament, La Llotja del Disseny celebrarà 8 edicions durant aquest 2017.

Aquest projecte té un objectiu clar: reunir a un selecte grup de dissenyadors i creatius independents, seleccionats seguint uns estrictes requisits quant a disseny, qualitat i empremta  artesanal dels seus productes, perquè mostrin i venguin les seves col·leccions un dissabte al mes en ple centre de la ciutat.

Aquesta primera edició comptarà amb la presència d’articles com els origamis de Plego, les joies de plata de Anna Cid, la roba i accessoris per a nens de Cachalote Kids, les bosses i complements ètnics de Ipuana, el laboratori fotogràfic de Marti Andinach Wetplate Studio, els jerseis sostenibles de Iaios, la col·lecció del dissenyador barceloní afincat a Berlín, Pau Esteve, les ulleres vintage de ELISABETA, la bijuteria de Uaïa, els accessoris per a gossos de For Dog Ever, la nova col·lecció de roba per al llit de Bekume, l'estudi de ceràmica d’origen polonès Turbot Design, els complements fets amb càmeres d’aire de Lady Sweet, l’editorial especialitzada en disseny Gustavi Gili, els collars d’encaix de Colette Barcelona, els articles de forja i il·lustracions de Forjadora d’hores o les joies de vindre bufat de Ring Ring, entre d’altres, fins a completar la trentena de dissenyadors i creatius.

A més, La Llotja del Disseny organitzarà sessions musicals i concerts de música electrònica, jazz o pop en els que podran passar-s'ho d’allò més bé tant els més grans com els petits de la casa. Per als més fanàtics del món del disseny i els articles handmade, la Llotja organitzarà tallers i demostracions en viu, com és el cas del taller de patchwork i scrapbooking de Trossets de Cor el dissabte 18 de març. Addicionalment, la Llotja del Disseny treballa per a organitzar edicions temàtiques com ara propostes focalitzades en moda i complements d’estiu, o d’altres que versin sobre productes gastronòmics o fins i tot edicions en les quals l’element principal siguin els mobles de disseny.

La Llotja del Disseny neix amb l’objectiu de recuperar l’essència comercial de la plaça de la Porxada per oferir als ciutadans i ciutadanes de Granollers una proposta moderna i innovadora, on primi la confecció en edicions limitades i a petita escala d’articles que són molt difícils de trobar en els circuits comercials generalistes, sense oblidar una acurada selecció d’activitats paral·leles per assegurar la màxima diversió a tots els públics.

La Llotja aterra amb un objectiu clar: transformar la plaça de la Porxada amb una acurada selecció de dissenyadors i creatius independents acompanyats de concerts, tallers i demostracions en viu. És una proposta moderna i innovadora per a la venda d’edicions limitades i a petita escala d’articles que són molt difícils de trobar en els circuits comercials generalistes. La Llotja del Disseny celebrarà 8 edicions durant aquest 2017 en un espai ple d’història i cultura. 

 

QUÈ: Mercat de dissenyadors i creatius independents

ON: Plaça de la Porxada, Granollers

QUAN: Un dissabte al mes, d'11 h a 20.30 h. 8 edicions anuals