Exposades les fotografies del 20è Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

El dijous 19 de juliol es farà el lliurament de premis, al Centre Cívic Nord

10 de Juliol 2018
+
Un total de 104 persones van participar a la vintena edició del ral·li, el passat mes de juny
Fins al dia 20 de juliol es pot visitar al Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6) l'exposició del 20è Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela. Allà s'exposen les col·leccions de les fotos presentades pel centenar de  participants en la darrera edició del ral·li, celebrada el 17 de juny passat.
 
El jurat, format per persones reconegudes i/o assignades per la Federació Catalana de Fotografia, professionals i representants d'entitats culturals, socials i cíviques farà públic el veredicte el dijous 19 de juliol, a les 8 del vespre, en un acte que també es farà al CC Nord. 
 
En la categoria infantil, s'atorguen 4 premis valorats en 100 euros en material fotogràfic. En la d'adults, s'atorguen un primer i un segon premi valorats en 300 i 200 euros respectivament; i quatre premis a la millor foto de cada tema proposat, valorats en 100 euros cadascun. També es lliurarà un premi especial de 175 euros a la millor imatge d'aquesta vintena edició, i un altre de simbòlic a l'escollida per votació popular entre totes les exposades. 
 
L'horari de visita de l'exposició és de dilluns a divendres, de 17 a 20.45 h.