Experiments de ciència sorprenents, al proper Diverdivendres

Fins al juny, els centres cívics ofereixen cinc noves propostes per al públic familiar

03 de Febrer 2020
+
El primer Diverdivendres del curs es va dedicar al cinema.
 
 
La primera sessió es dedicarà a la ciència i serà a càrrec de La Mandarina de Newton, que oferirà un espectacle d'experiments sorprenents: varetes que es camuflen, líquids que canvien de color, altres que desapareixen, objectes que no cauen... Un aprenentatge sobre ciència divertit i participatiu, pensat per a nens i nenes de 5 a 11 anys. Serà el divendres 21 de febrer, de 17.30 a 19.30 h al Centre Cívic Can Bassa (activitat gratuïta amb l'aforament limitat).  
 

Les activitats següents seran un taller sobre sushi amb Dani Maldonado per cuinar en família un dels plats estrella de la gastronomia japonesa (20 de març, dos torns: 17.30 h i 19 h, Centre Cívic Can Gili); un taller de pop-up de creació d'històries per Sant Jordi amb paper, llapis i tisores amb Núria Güell (17 d'abril, 17 h, Centre Cívic Nord); i l'espectacle de màgia i humor Andrew i el bagul màgic  amb Toni Cors (15 de maig, 17.30 h, plaça de Sant Miquel).  

La cloenda dels Diverdivendres anirà a càrrec de la Cia. Pallassos (5 de juny, 17.30 h, Centre Cívic Can Gili). En Joangi i la Tina passaran mil i una peripècies per trobar una nova feina, perquè la que tenen no els agrada i necessitaran l'ajuda de tots per trobar-la.  

Les activitats són gratuïtes, si bé per als tallers de sushi i pop-up cal inscripció prèvia als mateixos equipaments (presencialment o per telèfon, Can Gili: 93 849 90 45 /  Nord: 93 840 60 69).