"Estela i la dent d'or", nova aventura de recerca científica per a nois i noies del Museu de Ciències Naturals

Una activitat per saber com treballa l'equip d'investigadors de la Tela en el camp dels petits mamífers

04 de Maig 2020
+
Aquesta és la tercera aventura de l'Estela, la nena investigadora del MCN
Ja es pot accedir, a través de Facebook, a la tercera aventura de la nena investigadora del Museu de Ciències Naturals: "Estela i la dent d'or". En aquest relat, amb l'ajuda dels investigadors, els infants descobriran tota la informació que es pot extreure de les deposicions d'una geneta per conèixer la seva dieta.
 
Què són els petits mamífers, les latrines, el patró de taques que diferencia cada geneta... són algunes de les coses que aprendrà l'Estela en les seves converses amb els experts del museu, en uns relats que es basen en campanyes reals de la Tela. Com en els capítols anteriors, la història s'acompanya de fitxes didàctiques pensades perquè els nens i nenes puguin aprofundir en el tema de manera atractiva i participativa. 
 
L'activitat "Investiga amb l'Estela" ja ha publicat, fins ara, les històries "Estela i el misteri de la papallona dels cards" i "Estela i el ratpenat argentat",  amb un seguit de material complementari. Cada 15 dies el museu penja un nou relat, que es difon a través de Facebook (@mcngranollers) amb les etiquetes #tuinvestigues i #investigaamblestela.