Es convoca una nova edició del concurs SOBREPANTALLES

Aquest any el concurs se centrarà en les agressions a les diversitats afectives i sexuals a les xarxes socials

30 d'Abril 2019
+
Es convoca una nova edició del concurs SOBREPANTALLES

L’Ajuntament de Granollers organitza un any més el concurs de vídeos SOBREPANTALLES. Aquesta iniciativa té com a objectiu sensibilitzar i implicar adolescents i joves en l'ús responsable de les TIC i en la cerca d'unes relacions respectuoses, equitatives i igualitàries, a partir de l'ús de les TIC com a mitjà de creació i difusió. Així, es proposa a noies i noies d’entre 12 i 18 anys de Granollers i comarca que reflexionin sobre una temàtica a través de l’elaboració d’un curtmetratge d’una durada màxima de 90 segons. Aquesta edició té com a tema central les agressions a les diversitats afectives i sexuals a les xarxes socials.

Els participants poden fer-ho de forma individual o en grup i poden presentar curtmetratges gravats amb qualsevol tipus de càmera o tècnica sota un pseudònim. Els curts han de ser originals, inèdits i no premiats en altres certàmens o edicions anteriors. Les propostes competiran en dues categories d’edat (de 12 a 15 anys i de 16 a 18 anys) amb tres premis cadascuna (primer, segon i tercer) amb 600 euros a repartir entre tots els premiats. A més, s’ofereix als participants la possibilitat de fer un taller que els ajudi a reflexionar i a dotar de contingut la seva creació. 

El termini de presentació dels treballs comença el 2 de maig i acaba el 16 de maig. Podeu consultar les bases del concurs i el procediment per a les inscripcions a: http://www.sobrepantalles.net/2019/02/concurs-sobrepantalles-2019