Els voluntaris educatius participen en una sessió formativa sobre educació i emocions

Aquest curs 2016/17, prop d'un centenar de persones estan col·laborant amb les escoles i instituts granollerins

16 de Novembre 2016
+
Anna Carpena i els volutaris i voluntàries, aquest matí a la formació sobre educació i emocions
Avui dimecres, 16 de novembre, es fa al Gra una sessió formativa adreçada als voluntaris educatius, a l'entorn de l'educació i les emocions, amb Anna Carpena, mestra d'educació especial. La sessió -en la qual participen una quinzena de persones-  pren el fil de la que es va fer el curs passat amb l'objectiu de donar eines als voluntaris i voluntàries a l'hora de fer la seva tasca de suport a les escoles. 
 
Aquest any, 97 persones estan col·laborant amb 20 centres educatius, en totes les etapes educatives: escoles bressol, educació infantil, primària i secundària pública i concertada, formació d'adults i centre d'educació especial Montserrat Montero. Al mes de setembre, 18 voluntàries van col·laborar amb l'adaptació d'inici de curs a les aules d'escola bressol i P3, a 10 centres educatius, per afavorir l'acollida del nou alumnat. Al mes d'octubre, s'hi van afegir la resta de voluntaris:  79 persones que donen suport a les escoles, en diferents àmbits: acompanyament a sortides, suport a activitats artístiques, col·laboració a l'hort escolar, activitats de lectura, renovació de llibres, suport lingüístic, reforç escolar, etc.
 
El voluntariat educatiu és un programa impulsat l'any 2012 pel Consell Escolar Municipal per donar suport als centres educatius. Les persones interessades a sumar-se el projecte poden fer-ho a través d'aquest enllaç