Els quatre guions seleccionats al concurs Microteatre, a escena aquest cap de setmana

Jordi Centelles, Rosa Molina, Jaume Vivé i Sara Cañete són els autors dels textos que interpretaran actors i actrius joves sota una direcció professional

16 de Novembre 2016
+
Aquest divendres i dissabte, 18 i 19 de novembre, es representaran a Roca Umbert els quatre guions seleccionats en la tercera edició del concurs de dramatúrgia Microteatre impulsat per Arsènic. Espai de creació i Fàbrica de les Arts, amb la col∙laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 
 
El tema proposat en aquesta ocasió gira a l'entorn de la idea "No!". El jurat, integrat pels directors teatrals Roberto Romei, Marta G. Otín i Frederic Roda, va escollir el passat setembre quatre guions entre els  set presentats. Des d'aleshores, els autors,  intèrprets joves i directors professionals han estat treballant per dur a escena els textos teatrals breus, de 20 minuts de durada.
 
Les quatre obres es representaran de manera simultània vuit vegades cadascuna,  en espais singulars de Roca Umbert (a l'interior, a la Tèrmica i a la nau de les encavallades; i a l'exterior, enfront de la Tèrmica i del Centre Audiovisual) i davant d’un públic molt reduït.
 
Els textos que es representaran en la 3a edició de Microteatre són: Estat mental, de Jordi Centelles, sota la direcció de Pasquale Bavaro i amb la interpretació de Ferran Devesa i Pere Ricart; No sóc jo, de Rosa Molina, que interpretaran Marta Asamar i Omar Torrico sota la direcció de Maria Castillo; Instint maternal, de Jaume Vivé, amb direcció de Ferran Farré i amb Aida Moré, Laia Merino i Jaume Forés; i Sargantana, de Sara Cañete, que portaran a escena Sergi Salicrú i Albert Porcar, dirigits per Eugènia González. 
 
Les funcions, 32 en total entre els dos dies, es faran a les 21 h, 21.35 h, 22.15 h i 22.50 h. L'entrada de 10 €, que es pot adquirir a www.granollers.cat/escenagran,    permet veure els quatre muntatges.