Els jocs de Guixot de 8 enceten la programació familiar dels Diverdivendres

El dia 5 d'octubre a la tarda, a la Porxada

24 de Setembre 2018
+
La plaça de la Porxada acollirà el 5 d'octubre, de 17 a 20 h, el primer Diverdivendres de la temporada, la programació d'activitats familiars de la Xarxa de Centres Cívics. Serà una proposta de joc de carrer amb Guixot de 8. A la tarda, de 5 a 8, tothom està convidat a jugar amb artefactes originals i imaginatius com una bicicleta vella convertida en un ocell, una escorredora en una cistella de bàsquet o un somier en un nou esport. 
 
El proper Diverdivendres serà el dia 16 de novembre a les 18 h. Es podrà veure Amor y pan, un espectacle protagonitzat per un titella de pa, paper i sucre, la petita Musi, que es fa preguntes sobre l'amistat, l’amor i la vida. Serà al Centre Cívic Can Bassa, amb la cia. El Topil. 
 
Un taller de dorayakis en família és la proposta del 14 de desembre al Centre Cívic de Can Gili, per aprendre a elaborar el dolç preferit del Doraemon. S'organitzaran dos grups: per a infants de 3 a 5 anys (de 17.30 a 18.30 h) i de 6 a 11 anys (de 19 a 20 h), i serà a càrrec del cuiner Dani Maldonado. Les inscripcions es poden fer a partir del 3 de desembre (tel. 93 849 90 45 o presencialment al centre cívic). 
 
La darrera sessió de Diverdivendres serà el 18 de gener al Centre Cívic Jaume Oller (17.30 h). Al taller Metamorfosi pastilínica, a càrrec del projecte El Bombeto, Quim Ribalta i Glòria Iniesta, els nens i nenes (de 3 a 11 anys) podran descobrir els inicis del cinema. Experimentaran  amb la imatge i crearan una seqüència de figures de plastilina que el zoòtrop estroboscopi permetrà veure en moviment. (Inscripcions, a partir del 7 de gener, tel. 93 879 58 92, o presencialment al centre cívic). 
 
Totes les sessions són gratuïtes, però tenen les places limitades.