Els centres educatius de la ciutat preparen les jornades de portes obertes per al proper curs 2020/2021

Un any més la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers revisa el padró per evitar falsos empadronaments

18 de Febrer 2020
+
La primera xerrada informativa s'ha fet aquest dilluns al Cinema Edison

Un centenar de persones han assistit aquest dilluns a la primera de les dues xerrades informatives per a famílies sobre el període de preinscripció i matrícula per a proper curs 2020/2021. Aquesta primera trobada celebrada al Cinema Edison ha anat a càrrec dels directors i directores dels instituts públics de Granollers.

La segona xerrada es farà aquest mateix dimarts 18 de febrer a les 19 h a la sala d’actes del Museu de Ciències Naturals. S’hi oferirà informació sobre la preinscripció i la matrícula als centres d’educació infantil i primària. L’acte anirà a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers i inclourà la xerrada «Vuit orientacions per triar escola» que oferirà Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga. 

A final d’aquest mes de febrer començaran les sessions informatives i les jornades de portes obertes a les escoles, instituts i centres concertats de Granollers per al proper curs 2020/2021 Aquestes sessions i visites s’allargaran durant el mes de març. Podeu consultar el calendari en aquest enllaç

Durant la campanya de preinscripció escolar, un any més, la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers treballa en la revisió del padró per evitar falsos empadronaments al municipi. D’aquesta manera s’activen, d’ofici, visites domiciliàries per comprovar la veracitat de les dades que consten en les preinscripcions i també en aquells casos en què es rep alguna denúncia.

Cal recordar que en el moment de presentar la sol·licitud de preinscripció escolar, la falsedat o el frau en les dades al·legades o en la documentació aportada comporta la invalidació dels drets de prioritat i fins i tot, si s’escau, la pèrdua de la plaça assignada. En aquest cas, el Departament d'Educació comunica a l'autoritat competent el fet perquè aquesta adopti les mesures oportunes en relació amb la responsabilitat que correspongui, tant a la persona sol·licitant com a la persona que hagi emès la documentació acreditativa.