Els centres cívics conviden tothom a viure la primavera amb tallers i concerts

Meritxell Gené, Aina Torres, Yacine Belahcene i Carles Belda són alguns dels artistes convidats

18 de Març 2019
+
Entre l'11 d'abril i el 15 de maig torna el programa "Viu la primavera" de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers, amb cinc propostes de tallers, música i poesia per rebre la nova estació. 
 
La primera activitat és un taller de vi de nous a càrrec de la Cooperativa Tres Cadires (11 d'abril, de 19 a 21 h, Centre Cívic Nord). Els interessats a aprendre a elaborar aquest licor tradicional tan popular a Catalunya abans de l'arribada de la fil·loxera poden apuntar-s'hi a partir del dia 25 de març. 
 
La programació segueix amb La mirada violeta, un espectacle poeticomusical  basat en l'obra de Maria-Mercè Marçal i de Montserrat Roig amb la cantautora Meritxell Gené i la poeta Aina Torres (26 d'abril, 19.30 h, Centre Cívic Palou). 
 
Yacine Belahcene acompanyat de la seva banda serà al Centre Cívic Can Gili (3 de maig, 19.30 h) per oferir un concert molt mediterrani amb sonoritats dels ports de l'Alguer, Marsella o Barcelona, amb una posada en escena elèctrica. 
 
La propera proposta serà una demostració de cuina d'aprofitament, on es podran aprendre receptes sorprenents i trucs per fer una cuina més sostenible, a càrrec del col·lectiu Espigoladors (9 de maig, de 18.30 a 20.30 h, Centre Cívic Can Bassa; inscripció a partir del dia 23 d'abril). 
 
"Viu la primavera" es tancarà amb el concert Cançons i vi de Carles Belda i el seu acordió  diatònic, amb havaneres, rumbes, cançó popular, de taverna i glosa. Totes les activitats són gratuïtes.