El Grup Bon Preu i Granollers Mercat faran conjuntament la selecció del personal del nou Esclat

Les persones interessades poden adreçar-se a la Masia Tres Torres, seu de Granollers Mercat

11 de Juny 2019
+
El nou hipermercat del grup Bon Preu està previst que s'obri a final d'any, a la ronda Sud.

Aquest mes s'ha formalitzat la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Grup Bon Preu i l'empresa municipal Granollers Mercat. 

L'objectiu és establir un marc de relacions i compromisos de col·laboració per iniciar l'activitat comercial de l'hipermercat Esclat que el grup té previst obrir a la ronda Sud de Granollers a final d'any. 

L'actuació principal se centra en els processos de selecció del personal que s'incorporarà al nou Esclat. En aquest sentit, el Servei Local d'Ocupació de Granollers Mercat i Bon Preu faran conjuntament la preselecció de persones candidates de la borsa de treball, prioritàriament del municipi, perquè puguin participar al procés de selecció previst. L'objectiu és facilitar l'ocupació de la població granollerina. El conveni també preveu la cessió d'espais municipals a Bon Preu per a l'esmentada selecció. 

El Grup Bon Preu preveu incorporar unes 80 persones al nou establiment, entre el personal de seccions, reposició i caixa. Tot el personal rebrà formació a càrrec de Bon Preu un cop formalitzats els contractes. 

Les persones interessades poden adreçar-se a Granollers Mercat, a la Masia de les Tres Torres (c. de les Tres Torres, 18-20, tel. 93 861 13 90 - feinagm@granollers.cat