El Gra aposta per cursos de formació certificats 

L'equipament de Joventut ja té a punt l'oferta lúdica i formativa de tardor

24 de Juliol 2019
+

El Gra ja té a punt la programació de cursos i tallers de setembre a desembre, adreçada a joves de 16 a 35 anys, amb un total de nou propostes, algunes dels quals, amb la possibilitat d’obtenir el certificat de formació corresponent.

En l’àmbit de llengua s’ofereixen els cursos "Reforça el teu català" (curs inicial, 16'5 hores) i "Connecta’t al català" (aprofundiment, 21 h), a càrrec de Xavier Prat, tots dos,  per a adolescents de 12 a 16 anys.

En el camp laboral es farà el seminari "Planta cara a la feina!" (4 h), amb Bernat Panadès i Maria Morales, orientador i prospectora laboral, respectivament; "Explora la teva estratègia digital i emocional per a la cerca de feina" (9 h), amb la integradora social Carla Molina; i un curs de manipulació d'aliments (6 hores), a càrrec del servei municipal de Salut Pública, tots tres, pensats per a joves de 16 a 35 anys.

Pel que fa a formació complementària que permet obtenir el certificat corresponent, trobem, en el camp de salut, el curs de "Tècniques i nocions bàsiques per tenir cura dels infants" (8 h), amb l’Escola Educa, per a nois i noies de 16 a 25 anys i "Primers auxilis i suport vital bàsic" (4 h), amb l'Escola Dinàmics Esports, per a joves de 16 a 35.

En l'àmbit educatiu, s'ofereix un curs d'assetjament al lleure (10 h), per a joves de 18 a 35 anys i un altre de monitor/ora de lleure (100 hores), per a nois i noies de 18 a 30, aquest últim, amb titulació expedida per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya per als alumnes que el superin. 

Les inscripcions ja estan obertes i poden fer-se en línia a través de la pàgina www.inscripcions.grajove.cat o de manera  presencial en  l’horari d'estiu de l’Oficina Jove (de 9 a 14 h, tarda tancat. Del 29 de juliol a l'1 de setembre tancarà per vacances). 

En el cas del curs de monitor/ora de lleure, les inscripcions començaran a partir del 30 d'octubre.