El Concurs d’Instagram #BullGranollers per Nadal ja té fotografia guanyadora

400 fotografies han participat en el concurs

15 de Gener 2019
+
Detall de la fotografia guanyadora

Debora Cano (@luciacandelacc) és la guanyadora del Concurs d’Instagram #BullGranollers organitzat per l’Ajuntament de Granollers, amb motiu de les festes de Nadal. La imatge premiada és la d’unes figuretes de l'Esteve i la Plàcida, els Gegants Grossos de Granollers adornats amb llums de Nadal. La guanyadora s’emporta un lot d’experiències culturals per gaudir durant el 2019 que inclou una invitació doble pel Cinema Edison i una invitació doble per un concert de la sala Nau B1 de Roca Umbert

Els finalistes de #BullGranollers són Pep Casasnovas (@pepcasasnovas), en segon lloc, i Marcel Oliveres (@marceloliveresguixer), en tercer lloc. La fotografia de Casasnovas és una imatge de l’arbre de Nadal ubicat a la plaça de la Corona. Per la seva banda, la instantània d’Oliveres és la d’un moment en que els patges Gregori i Picarol omplen de pols màgica la ciutat. 

El concurs ha rebut 400 fotografies. El jurat ha considerat que la fotografia premiada és la que millor compleix els criteris de valoració: referència a un detall de Nadal a Granollers, originalitat i composició artística, estètica i qualitat de la imatge.  

Per Nadal bull Granollers era el lema de la campanya de Nadal inspirat en l’olla de l'escudella i en l’ambient efervescent a la ciutat: llums i garlandes, aparadors guarnits i activitats per a tothom.