Aquest cap de setmana es talla el c. Torras i Bages, entre Ponent i Joan Prim

Els treballs de renovació de la claveguera es fan en dues fases, per reduir les molèsties al veïnat

18 de Gener 2019
+
Aquest cap de setmana es talla el c. Torras i Bages, entre Ponent i Joan Prim
Aquest cap de setmana es talla el trànsit del carrer de Torras i Bages, entre els carrers de Ponent i de Joan Prim. El tall es deu a les obres de renovació del clavegueram que s'estan fent al carrer del Sol. Aquesta claveguera es trobava en molt mal estat i ja havia causat problemes d'embussos en alguns veïns.
Aquesta obra, finalment, es farà en dues fases per tal de reduir l'afectació entre el veïnat. En la primera fase, compresa entre els carrers Torras i Bages i els números 22-27 del carrer del Sol, la circulació quedarà totalment restringida en aquest tram de carrer. Es preveu que aquesta afectació tingui una durada aproximada de 3 setmanes durant les quals no es podrà accedir als guals. El veïns de la resta del carrer podran accedir des del carrer Unió i utilitzar el carrer del Sol en doble sentit.
La durada prevista de l'obra és d'unes vuit setmanes. La inversió és de 97.223,81 €, IVA inclòs i els treballs han estat adjudicats per part del Consorci Besòs-Tordera a Aquambiente, SAU.