Dimecres 25 es preveu instal·lar l'última rampa mecànica al carrer de Carles Riba

A causa d'aquesta operació el trànsit romandrà tallat en aquest via, entre els carrers de l'Olivar i Veneçuela. Els vehicles es desviaran pel carrer Josep Carner

23 de Setembre 2019
+
Obres d'instal·lació de les rampes mecàniques al carrer de Carles Riba
El proper dimecres 25 de setembre és previst que s'instal·li l'última rampa mecànica al carrer de Carles Riba, en el tram des de l'accés al Parc del Puig de les Forques fins al carrer de Veneçuela. Per aquest motiu el carrer Carles Riba, entre el carrer de l'Olivar i Veneçuela, romandrà tallat al trànsit en els dos sentits de circulació entre les 9 i les 17 h aproximadament. Per al qui vinguin de la carretera de Cardedeu i vulguin accedir al centre de la ciutat, la via alternativa serà el camí del cementiri, carrer Veneçuela i carrer de Josep Carner. En direcció contrària, la ruta òptima són els carrers de Brasil o Colòmbia, per accedir al carrer de Josep Carner.
 
Aquesta última rampa està dividia en quatre trams i es situarà al costat nord del carrer Carles Riba. 
 
Les obres d'instal·lació de les rampes mecàniques, entre els carrers de Lluís Vives i Veneçuela, van començar el passat 5 de març. Aquesta és la primera fase d’un projecte que té com a objectiu facilitar la mobilitat als veïns i veïnes de la zona alta de la Font Verda, ja que el carrer de Carles Riba té una pendent de mitjana de l’11,31 %, molt superior al que és recomanable per als itineraris urbans. Alhora també serà més fàcil accedir a equipaments com el Centre Vallès, l’Arxiu Comarcal, la Comissaria dels Mossos d’Esquadra, el camp de futbol de la Font Verda, el cementiri i el tanatori.