Més Spamdarts a Roca Umbert: parades d'art i disseny, i tallers gratuïts

La fàbrica també acull, fins al dia 8 de gener, DFactory i una programació d'activitats, concerts i "food trucks" a l'espai exterior, davant la nau Dents de Serra

04 de Gener 2017
+
Les parades de la 3a ed. de Spamdarts són, com l'any passat, a l'interior de l'Espai d'Arts
Avui  dimecres els aficionats a l'art i al disseny tenen una nova oportunitat d'acostar-se a les paradetes de la 3a edició de Spamdarts, que ja va obrir portes els dies 16, 17 i 18 de desembre i que aquesta setmana (dies 3 i 4 de gener) hi torna, a l'Espai d'Arts de Roca Umbert. De 17 a 21 h, un total de 25 artistes i col·lectius artístics de diferents disciplines*, majoritàriament vinculats al territori, posen la seva obra a l'abast del gran públic, a preus assequibles.
 
El mercat d'art i disseny es complementa amb espais per a tallers adreçats a adults (serigrafia, llibre d'artista, gravat, joieria, volum en paper); activitats familiars (disfresses, mural amb cintes adhesives o tape art,confecció de paper, d'ombres, experimentació sonora, poesia); accions artístiques (cançons contra el consumisme, dansa-teatre, poesia, grafit en directe, sessions Dj i Vj de música electrònica). Totes aquestes activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia.
Podeu consultar aquí el programa.   
 
*Aquests són els artistes i col·lectius presents a la 3a ed. de Spamdarts: 
Sylvie Bussières, Carles Azcón, Pau Farell, Arnau Bellavista, Glòria Giménez, Mariana Mizzarela, Montse Tomas, Editorial Forat Foradat , Editorial Verónica Cartonera, Nataly Pradas, Nora Mugarza, María Jesús Olivo , Max Bode, Anida Ties, Ramon Aumedes, Pol Aumedes, Clara Sáez, Gemma Capdevila, Roque Banana. I com a convidats (que hi seran de manera puntual): Ermisenda Soy, Deep Edicions, El Observatorio, Tomás Pariente, Cristina Núñez, Arts Coming, Ilustrarium i Editorial Terricola. 
 
A més, Roca Umbert també acull, fins al dia 8 de gener, DFactory Chistmas Market, amb una àmplia oferta d'idees per regalar art, disseny, roba i complements. A pati, just davant de la nau Dents de Serra, s'ofereix també una programació de música en viu i tallers (de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h; divendres, dissabte i diumenge, d’11 h a 21 h) i un espai gastronòmic de food trucks.