Dilluns dia 15 s'asfaltarà en plataforma única el tram del carrer Vinyamata entre el carrer Marià Sans i l'avinguda del Parc

D'altra banda també s'estan fent obres al c. Joan Enric Dunant, entre els carrers de Felip II i Hospital

09 de Octubre 2018
+
El carrer Vinyamata s'asfaltarà a un sol nivell
 
El proper dilluns dia 15 d'octubre s'asfaltarà el carrer d'Agustí Vinyamata, entre el carrer de Marià Sans i l'avinguda del Parc. Els treballs es preveu que durin una setmana i es fan dins el pla d'adequació de paviments d'aquest any. L'operació es completarà amb l'arranjament d'un esvoranc davant de l'estació d'autobusos. Amb aquesta actuació s'aprofitarà per eliminar els aparcaments per a motocicletes de davant de Correus alhora que s'oferiran tres alternatives properes: a l'avinguda del Parc, al mateix carrer de Vinyamata davant del Parc Torras i Villà i davant del Casino, al carrer Girona.
 
La conversió en plataforma única d'un tram del c. Joan Enric Dunant permetrà guanyar places d'aparcament
D'altra banda aquesta setmana han començat els treballs de conversió en plataforma única del tram del c. Joan Enric Dunant entre el carrer de Felip II i el carrer de l'Hospital. Els treballs consistiran a asfaltar el carrer a un mateix nivell i reduir una mica les voreres existents, de manera que s'hi guanyi espai per aparcar 15 vehicles més a banda i banda del carrer. Els treballs, que portarà a terme Construccions Deumal, SA, per un import de 26.257 euros duraran un mes i mig.