Dijous, cloenda dels itineraris de tallers joves a la Nau B1 de Roca Umbert

Aquest juliol, 120 nois i noies han participat a les activitats d'estiu del Gra

24 de Juliol 2019
+
Els nois i noies que han fet cuina creativa prepararan el berenar de cloenda de dijous
Aquest dijous, 25 de juliol, a dos quarts de 7 de la tarda, tindrà lloc a la Nau B1 de Roca Umbert la cloenda dels tallers joves del Gra. Aquest estiu hi han participat 120 nois i noies de 12 a 16 anys, repartits en 12 itineraris que han conduït 16 talleristes especialitzats en cada àmbit. Cada grup ha fet activitats diferents, però el fil conductor ha estat comú: sota el títol "Utopia o distopia?",  els participants han compartit reflexions sobre el futur que volem, com el volem i què hem de fer per aconseguir-ho. 
 
Per espai de 4 setmanes, els tallers s'han dut a terme en equipaments diversos de la ciutat, com Roca Umbert (la Troca, el Centre Tecnològic Universitari i la nau Dents de Serra), Teatre Auditori, Cinema Edison, Gra, Servei d'Acollida i Espai Cangur. Els joves han pogut escollir entre percussió, acrobàcies, manualitats, il·lustració, danses urbanes, arts escèniques, creació audiovisual, experimentació, cuina i programació digital. A més, el passat dia 12 van fer una sortida al parc aquàtic de la Bassa de Sant Oleguer, a Sabadell. 
 
La cloenda servirà per fer una petita mostra del que han donat de si els tallers: hi haurà teatre, exercicis acrobàtics, una exposició de manualitats i de fotos analògiques, coreografies de danses urbanes, vídeo, videojocs, un curtmetratge, mostra d'horts urbans, una performance de batukada... L'activitat acabarà amb un berenar preparat pels participants al taller de cuina creativa.