Del 2 al 15 de maig, votació dels projectes admesos als Pressupostos Participatius

S’han presentant en total 150 propostes, de les quals 80 han estat admeses i 70 desestimades

27 d'Abril 2018
+

Aquest dijous 26 d’abril, a partir de les 18 hores tindrà lloc a la sala d’actes del Museu de Granollers la presentació pública de les propostes admeses a votació als Pressupostos Participatius 2018-2019. Les persones o entitats que han volgut tenen la possibilitat de presentar les seves propostes que han passat a la fase de votació, que serà del 2 al 15 de maig. 

El procés de Pressupostos Participatius 2018-2019 es va iniciar el mes de gener i s’han presentant en total 150 propostes, de les quals 80 han estat admeses i 70 desestimades; d’aquestes últimes, set propostes es duran a terme aquest any 2018 perquè ja han estat previstes per l’Ajuntament de Granollers. 

Les 80 propostes admeses s’han transformat en 64 projectes que s’han fusionat perquè el concepte de la proposta plantejada era similar. Per tant, totes les persones que tinguin 16 anys i estiguin empadronades a Granollers (abans del 26 d’abril de 2018) poden votar els 5 projectes que els agradin més. Les propostes que es poden votar estan organitzades en quatre categories: mobilitat i seguretat vial, zones verdes i de lleure, accessibilitat i millores urbanes i equipaments municipals. 

El Consell de Ciutat ha prioritzat 17 projectes que considera que plantegen millores per a la igualtat de gènere, la sostenibilitat, la convivència intergeneracional i intercultural.

Com i on votar?

La votació es fa a través de la plataforma tecnològica que et remet a la web www.granollers.cat/pressupostosparticipatius. Cal registrar-se i cliclar l’opció «vota». S’establiran punts de votació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i als centres cívics de la ciutat.