Continuen les propostes per viure la primavera als centres cívics

Les properes activitats són: "spring sketching", tast de cerveses artesanes i taller d'elaboració de ratafia

05 de Juny 2017
+
Activitat "Contes d'embriaguesa i altres històries del vi" el passat mes d'abril al Centre Cívic de Palou
La Xarxa de Centres Cívics s'ha proposat que visquem intensament la primavera amb un programa d'activitats artístiques i gastronòmiques, que van començar al març i s'allargaran fins a final de juny, i que estan tenint molt bona acollida. Cada proposta es fa a un centre cívic diferent, alguna és de pagament i cal sempre inscripció prèvia. 
 
Els dies 6 i 20 de juny, als centres cívics de Can Gili i Jaume Oller, respectivament, es faran dues noves sessions de Spring sketching o pràctica de dibuix i pintura in situ de manera ràpida, a partir de l'observació de la realitat. Els participants han de portar el bloc de casa i el material per il·lustrar i pintar, i la tallerista Anna Obón escollirà diferents espais a l'aire lliure per practicar la tècnica. L'activitat es farà de 19 a 21 h. 
 
El dia 7 de juny (de 19 a 21 h, Centre Cívic Jaume Oller), hi haurà un tast de cerveses artesanes amb maridatge. Els participants en tastaran 4 estils diferents, produïdes per artesans de la zona. L'activitat compta amb la col·laboració de l'establiment Cervesa sobre Tot i té una inscripció de 13,20 €.
 
Tancarà el cicle un taller d'elaboració de ratafia que es farà el divendres 16 de juny (de 17.30 a 20.30 h, Centre Cívic Palou) a càrrec de Sandra Saura, experta en l'elaboració d'aquest licor que s'obté per maceració en aiguardent de diferents ingredients de la zona. Els participants aprendran a identificar plantes de l'entorn, on recol·lectar-les i els secrets per personalitzar la ratafia.
 
La inscripció per participar al programa "Viu la primavera" pot fer-se en línia: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o presencialment a qualsevol centre cívic.