Classe d'il·lustració naturalista en directe amb la dissenyadora Isa Loureiro

El Museu de Ciències Naturals de Granollers organitza una sessió gratuïta de dibuix de papallones i altres insectes amb la tècnica del punteig

11 de Maig 2020
+
La il·lustradora i dissenyadora Isa Loureiro impartirà la classe en línia aquest dijous, 14 de maig, a les 17 h.
El Museu de Ciències Naturals (MCN) de Granollers organitza una classe en directe d'il·lustració de papallones i altres insectes amb la tècnica del punteig, que impartirà la il·lustradora Isa Loureiro dijous, 14 de maig, a les 17 h.   

Durant la sessió es parlarà de tècniques d'il·lustració amb tinta negra, sobretot amb la del punteig o stippling, aplicada a la il·lustració de papallones o altres insectes. Al més de donar a conèixer il·lustradors que treballen aquesta tècnica, també es parlarà de com dibuixar correctament cada espècie, investigant-ne l'anatomia; de preparar el dibuix a llapis per aplicar-hi la tècnica final; dels materials, el procés i els trucs; de les correccions i els detalls finals; i de digitalitzar correctament la il·lustració acabada.

Les persones interessades poden accedir a la classe en línia el dia 14 de maig, a les 17 h, a través de Facebook Live: https://www.facebook.com/isaloureiro.illustration/live
 
També és possible apuntar-se a l'esdeveniment a través del Facebook del MCN: https://www.facebook.com/mcngranollers. L'activitat és gratuïta i oberta a tothom.

Isa Loureiro
Nascuda en un poble del nord de Portugal, va estudiar disseny a la Universitat d'Aveiro i va exercir professionalment en un estudi de disseny de Barcelona durant 7 anys, on va aconseguir la categoria de dissenyadora gràfica sènior. Sempre a prop de les línies del dibuix i il·lustrant amb passió cada projecte que emprèn, va decidir refinar les seves habilitats fent el Curs General d'Il·lustració a l'escola Visions - Il·lustració i Cal·ligrafia, a Barcelona. Actualment  treballa com a dissenyadora i Il·lustradora freelance.