Can Jonch acull la presentació del llibre "Madre anoche en las trincheras. Dos hermanos de Serón en la guerra de España"

Amb la presència de l'autor, Francisco Jesús Marín Milán, i la presentació a càrrec de l'historiador Joan Garriga

10 de Març 2017
+
Portada del llibre que es presenta demà dissabte a Can Jonch
Dissabte, 11 de març, a les 12 del migdia, es presentarà a Can Jonch el llibre Madre anoche en las trincheras. Dos hermanos de Serón en la guerra de España, de Francisco Jesús Marín Milán. El llibre narra una història real sobre la relació entre dos germans i una mare en el marc de la Guerra Civil Espanyola. El relat reconstrueix el periple dels germans Corral Martínez durant el conflicte bèl·lic i la relació amb la rereguarda republicana a través de 36 cartes originals.
 
Altres fonts completen les vicissituds d'aquests germans de Casillas de Serón (Almeria) en els diversos fronts de batalla en què van estar. El llibre recull també la repressió franquista posterior. Madre anoche en las trincheras. Dos hermanos de Serón en la guerra de España és una exhaustiva obra d'investigació històrica que narra esdeveniments que han esperat 79 anys per sortir a la llum. Ha estat guardonat com el Millor Llibre d'Almeria 2016. 
 
La presentació anirà a càrrec de l'historiador Joan Garriga.