Arriba la 15a edició del Musik N Viu amb 16 concerts repartits en dos caps de setmana

El festival de música a l'aire lliure es farà el 28 i 29 de juny i el 12 i 13 de juliol

28 de Juny 2019
+

El festival Musik N Viu de Granollers se celebrarà el cap de setmana del 28 i 29 de juny al parc Torras Villà i el 12 i 13 de juliol al Parc Firal. La 15a edició del certamen reunirà 16 grups que tocaran a l’aire lliure. L’esdeveniment, amb el lema Porta a l’estiu, s’organitza anualment amb l'arribada del bon temps. L'objectiu és oferir un espai d'oci nocturn als joves. 

El certamen està coorganitzat per l’Ajuntament de Granollers a través del Servei de Joventut, i cinc entitats de la ciutat: Jovent Republicà, Associació Granollerina de Músics (ASGRAM), Associació Urbana de Sons i Arts (AUSA), Jovent Ignorat i Diables de Granollers. Totes les actuacions són obertes a tothom i gratuïtes. 

El divendres 28 de juny el Jovent Republicà Granollers obrirà la primera nit de concerts. Des de les 22 h, el parc Torras Villà s’omplirà amb la música de Crim, la banda de punk rock de Tarragona. Crim, amb cançons d'alt contingut social, és referència en el panorama de rock en català agressiu i enèrgic. El grup de rap català Zapato y Cordón prendrà el relleu. Aquest és un grup que no ha tingut por de fer dures crítiques socials, també al panorama musical. La banda no es tanca a nous sons: passa del boombap més clàssic, al hardcore, el trap o fins i tot el dancehall. Des de la perifèria de Barcelona, Aldarull portarà a l’escenari un mestissatge d’estil eclèctic, una barreja que passa per l’ska, el rock, el punk i el folk, entre d’altres. L’energia d’aquests estils dota de força el seu directe, que acompanyen d’un missatge crític i reivindicatiu. 

De la mà d’ASGRAM i AUSA el festival continuarà el dissabte 29 de juny al parc Torras Villà. A partir de les 20 h aterraran els mallorquins d’Isla Iglú. Amb ritmes ballables el grup fa una barreja d’indie, rock, electrònica i britpop amb incansables tornades enganxoses i la peculiar veu del seu cantant. A continuació, Ljubliana & The Seawolf, un quartet de músics versàtils i carismàtics, farà transitar al públic per camins sorprenents. El seguiran el trio de Golíat que els hi agrada crear als assajos, experimentar a l’estudi i expressar al directe. Se’ls solen adjudicar les etiquetes de post-rock, metal, indie, stoner, rock alternatiu i d’altres per l’estil. Després serà el torn de Psychotropic Swamp, una banda influenciada per un ampli registre d’estils que s’enfonsa de manera elèctrica en molts subgèneres, com ara el rock psicodèlic, el progressiu, el rock meridional o el swamp blues, lligats per un un fil conductor principal: el blues. El granollerins de NoLogo tancaran la nit amb un repertori on el pop independent va de la mà amb el rock més visceral. 

El festival continuarà el divendres 12 de juliol al Recinte Firal amb Jovent Ignorat. La jove banda reggae d'Otinyent Auxili seran els primers d'una nit plena de concerts. A la música d'Auxili, per primera vegada en la seva trajectòria, hi ha una presència persistent i empastada dels sintetitzadors i els efectes digitals. Els altafullencs de Porto Bello pujaran a l'escenari amb un disc ple de matisos electrònics. El cantautor Miquel del Roig omplirà la nit amb la seva música i lletres naturals i espontànies. Cuarto Segunda clourà la festa amb la profunditat del hip-hop barrejat amb influències musicals tan diferents com el rock, el reggae o la rumba. 

La quarta i última nit, a càrrec dels Diables de Granollers, se celebrarà el dissabte 13 de juliol al Recinte Firal. Tots els grups faran un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent: el reggae dels anys 70 i 80. Adala & The Same Song Band actuarà amb un projecte carregat de crítica social, ètica i espiritualitat. Sr. Wilson & The Island Defenders afegiran l'estil dancehall,Andana amb un espectacle sobre l'apoderament individual i el el punt i final al Musik N Viu el posarà el Dj Cool Down.

La pàgina web del Musik N Viu ja està oberta i a mesura que s’acosti la data s’actualitzarà amb informació dels grups i es donaran a conèixer els detalls del programa. També podeu seguir tota l’actualitat a les xarxes socials Facebook (@musiknviu), Twitter (@musiknviu) i Instagram (@musiknviu_granollers) amb l'etiqueta #ViulamusiKNViu. 

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de Musik N Viu