Aquesta setmana han començat les tardes obertes als centres cívics

Aquest dijous de 19 a 20.30 h es farà una masterclass de Bollywood gratuïta al Centre Cívic Can Gili

04 de Juliol 2018
+
El dia 13 de juliol, hi haurà una classe oberta de dansa africana a al Centre Cívic Can Bassa
Aquesta setmana han començat les tardes obertes als centres cívics, amb un tastet de diverses activitats que són habituals en la programació de la xarxa. Aquest dimecres s'ha fet la primera de les propostes, "Te fresh",  tes refrescants al Centre Cívic Jaume Oller a càrrec de Núria Tormo de la botiga Inhala.
 
Aquest dijous 5 de juliol, de 19 a 20.30 h es farà la segona de les propostes, una masterclass de Bollywood al CC Can Gili amb Yuraima de l'escola de ball Shyndia. La resta de propostes seran sketching o esbós ràpid sobre paper al CC Nord amb la il·lustradora Núria Obon (dijous 12 de juliol, de 18.30 a 20.30 h); classe oberta de dansa africana a Can Bassa amb l'associació Afrodundu (divendres 13 de juliol, de 19 a 21 h); i masterclass de mindfulness a Palou amb la terapeuta Montse Carbonell (dijous 19 de juliol, de 19 a 21 h). Totes són gratuïtes, si bé per a algunes cal inscripció prèvia. 
 
370 persones s'apunten als cursos d'estiu
 
Un total de 371 persones (l'any passat van ser 342) s'han inscrit als cursos i tallers d'estiu de la Xarxa de Centres Cívics, que van començar per Sant Joan i s'allargaran fins al 27 de juliol, en horari de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Entre les activitats més demanades, cal destacar zumba (es fa un grup de matí i un altre de tarda), dis-tensió: exercicis per alliberar l'estrès, formatges vegans i en general, tots els de cuina.  
 
Els centres cívics tancaran per vacances d'estiu el divendres 27 de juliol i obriran de nou el dilluns 3 de setembre.