Avui dijous, tercera conferència del cicle de tancament del II Pla Estratègic

El dissabte 17 de novembre es farà la Conferència Estratègica de Tancament

08 de Novembre 2018
+
Imatge de la 2a conferència del cicle de tancament del II Pla Estratègic de Granollers (Foto: T. Torrillas)

Aquest dijous 8 de novembre a les 19 h al Museu de Granollers es fa la tercera i darrera conferència del cicle de tancament del II Pla Estratègic. Aquest cicle té com a objectiu reflexionar sobre els reptes de futur que afronten les ciutats del segle XXI i porta per títol «Ciutats sostenibles per transformar el món».

La xerrada d’aquest dijous serà "Nous models de desenvolupament urbà. Noves economies i cultura" i comptarà amb la participació de Guernica Facundo Vericat, cofundadora i coordinadora de LABCOOP; i Nicolás Barbieri Muttis, investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques a la UAB. Montserrat Pareja, coordinadora del grup d'investigació "Creativitat, innovació i transformació urbana" de la UB, serà l’encarregada de moderar el debat.

Dissabte 17 de novembre, Conferència Estratègica de Tancament

El proper dissabte 17 de novembre se celebra la Conferència Estratègica de Tancament del II Pla Estratègic de Granollers per fer-ne balanç, posar en comú les reflexions del cicle de «Ciutats sostenibles per transformar el món» i pensar conjuntament com aplicar-les a la ciutat de Granollers. Aquesta trobada tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers de 9 a 13 h. Cal inscriure’s abans del dia 14 de novembre, omplint aquest formulari.

Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del II Pla estratègic.