Aquest dijous, taller de vi de nous al Centre Cívic Nord

L'activitat és la primera del cicle "Viu la primavera!" de la Xarxa de Centres Cívics

08 d'Abril 2019
+
Aquest dijous, la Cooperativa Tres Cadires ensenyarà a fer vi de nous al Centre Cívic Nord
Encara hi ha places disponibles per apuntar-se al taller de vi de nous d'aquest dijous, 11 d'abril, al Centre Cívic Nord (de 19 a 21 h). Membres de la Cooperativa Tres Cadires de les Terres de Ponent ensenyaran a elaborar aquest licor tradicional tan popular a Catalunya abans de l'arribada de la fil·loxera. (Inscripcions, presencialment a qualsevol centre cívic o en línia a: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions)   
 
L'activitat enceta la programació "Viu la primavera" de la Xarxa de Centres Cívics, que s'allargarà fins al 15 de maig amb propostes de tallers, música i poesia. 
 
La programació segueix passat Setmana Santa amb La mirada violeta, un espectacle poeticomusical  basat en l'obra de Maria-Mercè Marçal i de Montserrat Roig amb la cantautora Meritxell Gené i la poeta Aina Torres (divendres 26 d'abril, 19.30 h, Centre Cívic Palou). 
 
Yacine Belahcene acompanyat de la seva banda serà al Centre Cívic Can Gili (divendres 3 de maig, 19.30 h) per oferir un concert molt mediterrani amb sonoritats dels ports de l'Alguer, Marsella o Barcelona, amb una posada en escena elèctrica. 
 
La propera proposta serà una demostració de cuina d'aprofitament, on es podran aprendre receptes sorprenents i trucs per fer una cuina més sostenible, a càrrec del col·lectiu Espigoladors (dijous 9 de maig, de 18.30 a 20.30 h, Centre Cívic Can Bassa; inscripció a partir del dia 23 d'abril). 
 
"Viu la primavera" es tancarà amb el concert Cançons i vi de Caldes Belda i el seu acordió  diatònic, amb havaneres, rumbes, cançó popular i de taverna, i glosa (dimecres 15 de maig, 19.30 h, Centre Cívic Jaume Oller).
 
Totes les activitats són gratuïtes.