Aquest cap de setmana, torna la 3a edició de Spamdarts a Roca Umbert

Uns 25 artistes i col·lectius del territori participen a aquesta nova edició del mercat d'art i disseny, amb obres d'art a preus assequibles i amb un farcit programa d'activitats de tallers, accions artístiques i música en directe

14 de Desembre 2016
+
L'Espai d'Arts tornarà a omplir-se de paradetes amb un variat assortiment artístic.
Spamdarts, el mercat d'art i disseny de Roca Umbert, obre portes aquest divendres, 16 de desembre, a partir de les 6 de la tarda, durant tot el cap de setmana, matí i tarda, amb l'objectiu d'acostar l’obra d’artistes del territori a preus assequibles.
Situat a l'Espai d'Arts, el mercat tornarà a obrir els dies 3 i 4 de gener. 
 
Amb la participació de 25 artistes i col·lectius de diferents disciplines, Spamdarts oferirà diferents espais per a tallers adreçats a adults (serigrafia, llibre d'artista, gravat, joieria, volum en paper); activitats familiars (disfresses, mural amb cintes adhesives o tape art,confecció de paper, d'ombres, experimentació sonora, poesia); accions artístiques (cançons contra el consumisme, dansa-teatre, poesia, grafit en directe, sessions Dj i Vj de música electrònica). Totes aquestes activitats són gratuïtes, amb inscripció prèvia.
Podeu consultar aquí el programa.   
 
Aquests són els artistes i col·lectius presents a la 3a ed. de Spamdarts: 
Sylvie Bussières, Carles Azcón, Pau Farell, Arnau Bellavista, Glòria Giménez, Mariana Mizzarela, Montse Tomas, Editorial Forat Foradat , Editorial Verónica Cartonera, Nataly Pradas, Nora Mugarza, María Jesús Olivo , Max Bode, Anida Ties, Ramon Aumedes, Pol Aumedes, Clara Sáez, Gemma Capdevila, Roque Banana. I com a convidats (que hi seran de manera puntual): Ermisenda Soy, Deep Edicions, El Observatorio, Tomás Pariente, Cristina Núñez, Arts Coming, Ilustrarium i Editorial Terricola. 
 
A més, al pati, just davant de la nau Dents de Serra, hi haurà una programació de música en viu i tallers, fins al dia 8 de gener, de dilluns a dijous, de 16 h a 21 h, i divendres, dissabte i diumenge d’11 h a 21 h, en una iniciativa conjunta de Roca Umbert i DFactory que també oferirà un espai gastronòmic de food trucks.  
 
L'horari de Spamdarts és: divendres 16, de 18 a 22 h; dissabte 17, d’11 a 14 h i de 17 a 0 h; diumenge 18, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Dimarts 3, de 17 a 21 h i dimecres 4, de 17 a 21 h