Anastasia Mulrooney, millor col·lecció de fotografies al XX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela

Els premis es van atorgar ahir al vespre, al Centre Cívic Nord; aquesta tarda encara s'hi pot visitar l'exposició de totes les fotografies

20 de Juliol 2018
+
Imatge dels premiats ahir al veredicte del XX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela
Ahir al vespre es va fer públic el veredicte i es van lliurar els premis del XX Ral·li Fotogràfic Granollers es Revela, al Centre Cívic Nord. 
 
El jurat, format per la fotògrafa  Natalie Prada; el fotògraf amateur Ramon Meléndez; el guanyador de la darrera edició del ral·li, Josep Torras; el tècnic responsable de Cultura, Jaume Casacuberta; i la representant de la Federació Catalana de Fotografia, Mercè Mayol, va atorgar el primer premi a la millor col·lecció a Anastasia Mulrooney, mentre que el segon va ser per a Jordi Vila. Per categories, la millor imatge de la categoria "Mostra'ns el Granollers que només tu veus" va ser per a Pol Castro; la de "L'organització: els centres cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller", per a Consol Arenas; "Fotografia el fotògraf", per a Jordi Dil; i "El color del ral·li", per a Jose Domingo Fernández. 
 
En la categoria infantil, els premis van correspondre a Alba Rodríguez ("Mostra'ns el Granollers que només tu veus"); Elsa Aullo ("L'organització: els centres cívics i l'Associació Fotogràfica Jaume Oller"); Martí Rodríguez ("Fotografía el fotògraf") i Oriol Grau ("El color del ral·li"). El jurat va atorgar també un premi especial a la millor fotografia del 20è ral·li a Jordi Roca. 
 
Com ja és habitual, durant l'acte el públic assistent va triar per votació popular la millor fotografia, que va ser la de Pol Castro. L'exposició es pot visitar fins avui al vespre, de 17 a 20.45 h. 
 
Els guardons del ral·li Granollers es Revela consisteixen, en la categoria infantil, en premis valorats en 100 euros en material fotogràfic. En la d'adults, s'atorguen un primer i un segon premi valorats en 300 i 200 euros respectivament; i quatre premis a la millor foto de cada tema proposat, valorats en 100 euros cadascun. El premi especial és de 175 euros.