Afectació al trànsit de vehicles i autobusos urbans i interurbans per asfaltat del carrer de Girona, entre els carrers Hospital i Francesc Ribas

Els dies amb més incidències per circular seran dimarts 5 i dimecres 6 de febrer

04 de Febrer 2019
+
Entre dilluns 4 i dijous 7 de febrer s'asfaltarà el darrer tram de les obres del carrer de Girona, entre els carrers de l'Hospital i Francesc Ribas. Les tasques prèvies a l'asfaltat començaran el mateix dilluns. El trànsit, tant de vehicles com d'autobusos urbans i interurbans, es veurà afectat dimarts 5 i dimecres 6 de febrer. Dijous dia 7 es pintarà el carrer alhora que es podrà circular amb normalitat. 
 
Les afectacions concretes són: 
 
Dimarts 5 de febrer
 
C. Francesc Ribas:
 
• Es talla el carril de circulació del carrer Francesc Ribas en sentit est-oest, mantenint la circulació de pujada cap a l’Hospital
 
C. Girona:
 
• Es talla el carril de circulació del carrer Girona sentit nord-sud, i es desviarà el trànsit pel carrer Hospital en direcció al carrer Joan Prim
 
Dimecres 6 de febrer
 
C. Francesc Ribas:
 
• Es continua mantenint la circulació de pujada cap a l’Hospital des del carrer Francesc Ribas i es talla la circulació de baixada
 
C. Girona:
 
• El carril de pujada del carrer Girona es desvia pel carrer de les Minetes i el carril de baixada es desvia pel carrer Hospital en direcció al carrer Joan Prim
 
Afectació en les línies d'autobusos
 Dimarts 5 de febrer
 
Autobusos urbans
 
 • S'anul·la la L3 (Pl. Europa-Granollers Centre-La Torreta), per la qual cosa s'afegirà un autobús per reforçar el servei de la L1 (Can Gili-Hospital-La Torreta). 
 
 • La L21 (Can Bassa-Hospital), sentit Can Bassa, i la L22 (Estació de França-Bellavista) sentit Estació de França, es desvien pel passeig de la Muntanya i s'anul·len les parades Minetes i Enginyer, situades al carrer de Girona. Per contra s'habilita una nova parada al passeig de la Muntanya, a tocar de la plaça Font Verda.  
 
 • A la L6 (Corró d'Avall-Hospital-Granollers Centre), sentit les Franqueses, s'anul·len la parada del passeig de la Muntanya, propera a la pl. Font Verda, i també la parada de l'Hospital. S'habiliten parades a Enginyer i Minetes. 
 
Autobusos interubans
 
 • L260  (Granollers - Caldes de Montbui - Moià) i L420 (Granollers-Caldes de Montbui), direcció Caldes, L340 (Granollers - Sant Feliu de Codines), L342 (Granollers - la Garriga - Riells del Fai) i la L348  (Servei Urbà de l'Ametlla del Vallès - Granollers) , direcció l'Ametlla, es desviaran per l'avinguda de Sant Esteve, pg. Colom i Ramon Llull. S'anul·la la parada de l'Hospital.
 
 • L416 (La Garriga - Granollers - Montornès del Vallès), direcció la Garriga, es desviarà pel carrer de Girona. S'anul·la la parada del passeig de la Muntanya, propera a la pl. Font Verda, i també la parada de l'Hospital. En direcció Montornès, s'anul·len les parades del carrer Girona i s'habilitaran  parades al carrer Primer Marqués de les Franqueses i a Joan Prim–plaça Jacint Verdaguer.
 
 Dimecres 6 de febrer
 
Autobusos urbans
 
 • S'anul·la la L3 (Pl. Europa-Granollers Centre-La Torreta), per la qual cosa s'afegirà un autobús per reforçar el servei de la L1 (Can Gili-Hospital-La Torreta). 
 
 • La L21 (Can Bassa-Hospital), tant d'anada com de tornada, es desvia pel passeig de la Muntanya. Per tant, s'anul·len les parades Minetes i Enginyer, situades al carrer de Girona, i s'habilita una parada al passeig de la Muntanya, a tocar de la plaça Font Verda.  
 
 • La L22 (Estació de França-Bellavista), sentit Estació de França, es desvia pel passeig de la Muntanya. Per tant, s'anul·len les parades Minetes i Enginyer, situades al carrer de Girona i s'habilita una parada al passeig de la Muntanya, a tocar de la plaça Font Verda. En sentit Bellavista,  es desvia pel passeig de la Muntanya, carretera de Cardedeu i Ronda Nord. Per tant, s'anul·len les parades Enginyer, Minetes, Girona-Francesc Ribas, Girona CAP, i dins de Bellavista plaça de l’Esbarjo i Barcelona. S'habiliten les parades del passeig de la Muntanya, propera a la plaça Font Verda, i Hospital. 
 
 • La L6 (Corró d'Avall-Hospital-Granollers Centre), sentit les Franqueses, es desvia pel passeig de la Muntanya, carretera de Cardedeu i Ronda Nord. S'anul·len les parades Verdaguer, Lledoner i Ronda Nord.
 
Autobusos interubans
 
 • L260  (Granollers - Caldes de Montbui - Moià) i L420 (Granollers-Caldes de Montbui), direcció Caldes, L340 (Granollers - Sant Feliu de Codines), L342 (Granollers - la Garriga - Riells del Fai) i la L348  (Servei Urbà de l'Ametlla del Vallès - Granollers), direcció l'Ametlla, es desviaran per l'avinguda de Sant Esteve, pg. Colom i Ramon Llull. S'anul·la la parada de l'Hospital.
 
 • L416 (La Garriga - Granollers - Montornès del Vallès), direcció la Garriga, es desdoblarà la línia en dos trams. De l’Hospital de Granollers a Montornès i de passeig Colom a la Garriga. Aquest darrer circularà pel pg. de la Muntanya i carretera de Cardedeu per agafar la Ronda Nord. Per tant, s'anul·len les parades del carrer Girona i s'habilitaran  parades al carrer Primer Marqués de les Franqueses i a Joan Prim–plaça Jacint Verdaguer.