Activitats de cultura urbana dissabte a l'Urban Arts Market

La plaça de l'Església acollirà tallers, grafits, "street dance”, batalles de galls i DJ

30 de Maig 2018
+
Les entitats Urban Arts & Co i ASGRAM organitzen el mercat d'arts urbanes de dissabte
Dissabte, 2 de juny, el grup de joves Urban Arts & Co i l’entitat ASGRAM, Associació Granollerina de Músics, organitzen l’Urban Arts Market a la plaça de l’Església.
 
A partir de les 6 de la tarda, la plaça es convertirà en un mercat d’arts urbanes. Hi haurà tallers d’impressió de samarretes, concurs de batalla de galls, duels de DJ, i mostra de dansa i de grafits amb presència dels grafiters Steal Sanchez i Lord Pomel. 
 
Per participar al concurs de batalla de galls cal inscriure's abans (hi ha temps fins avui a les 12 de la nit),  tenir entre 14 i 26 anys i residir al Vallès Oriental. 
 
L'organització de l'Urban Arts Market s'emmarca al projecte de suport a la iniciativa juvenil, que busca facilitar i orientar a l’hora de portar a terme una acció,  activitat o petit projecte artístic de sensibilització, cultural, esportiu, etc., per part dels joves. S’adreça a nois i noies de 12 a 30 anys i ofereix l’acompanyament d’un tècnic durant tot el procés, així com suport en cessió d’espais i materials, infraestructura, finançament, etc.
 
Més informació del projecte a www.grajove.cat
tensunaidea@grajove.cat  - Tel.  93 842 66 84.