Després de despertar els Reis, la cavalcada!

El Consell dels Infants rebrà Ses Majestats a la Porxada

02 de Gener 2018
+

La cavalcada dels Reis d'Orient arrencarà de Roca Umbert a les 17.30 h divendres, 5 de gener. Abans, però, tots els nens i nenes esteu convidats a fer una picarolada, amb sonalls i picarols, per despertar Ses Majestats! Serà a les 17 h. En aquest moment, un esclat de caramels inundarà de dolços l'espai.

Tot seguit, Gaspar, Melcior i Baltasar sortiran des del campament reial de Roca Umbert, enfilaran per la carretera, seguiran pel c. Ramon Llull i, a la pl. de la Constitució, deixaran les carrosses per arribar a peu fins al cor de la ciutat. La Porxada acollirà la recepció de Gaspar, Melcior i Baltasar al vespre, després que Ses Majestats hagin completat el seu recorregut per la ciutat. Allà els esperaran el Consell dels Infants, l’alcalde amb la clau que obre totes les portes i la corrua de nens i nenes per donar-los la carta en mà (20 h). En cas de pluja, la recepció es farà a la Sala Nau B1 de Roca Umbert.

La cavalcada l’encapçalaran unes sorprenents joguines articulades i amb els Reis desfilaran els patges equipats amb escales, bicicletes... per arribar a tots els racons.