Actes de suport a la Marató de TV3, i espectacles del Gra i tió de Gran Centre a benefici d'El Xiprer

Les biblioteques venen llibres solidaris fins al dia 12 de desembre

03 de Desembre 2015
+
De l'1 al 12 de desembre, les biblioteques de Granollers se sumen a la Marató de TV3 amb la venda de llibres de 2a mà aportats pels ciutadans durant el mes de novembre, que es vendran a 1 € al vestíbul de Can Pedrals i Roca Umbert i a la parada ambulant del mercat del dijous 10 de desembre. Altres iniciatives en suport de la Marató són la ballada de swing de l'entitat Bigpotters Swing a la pl. de Maluquer i Salvador (12 de desembre, de 17 a 19 h) i els jocs per a nois i noies organitzats per l'Agrupament Escolta i l'Esbart Dansaire,  a la pl. de l'Església (13 de desembre, 11 h).
 
El Gra, de la seva banda, proposa dos espectacles solidaris: Cabaret de butxaca amb la cia. Filomena Teatre i la direcció d'Adrià Freijo a la Casa de Cultura Sant Francesc  (11 de desembre, 21 h) i un concert amb els grups Splinter Sticks i Ride for a Fall a l'equipament de Joventut (12 de desembre, 21 h). Els assistents estan convidats a portar aliments envasats i joguines que es destinaran a Càritas i El Xiprer
El Tió Solidari de Gran Centre serà a la plaça de Perpinyà, els dies 19 i 20 de desembre, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h, perquè nens i nenes puguin seguir la tradició i contribuir així a omplir el rebost d'El Xiprer.