Convocat el concurs literari i de cartells per al Dia Internacional de les Dones 2016

El doble certamen arriba a l'onzena edició el termini per presentar-se finalitza el dia 5 de febrer

03 de Febrer 2016

L'Ajuntament de Granollers convoca l'onzena edició del concurs de cartells i del certamen literari del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. El tema central dels treballs és la igualtat de gènere i hi poden participar totes les persones majors d'edat i menors d'entre 16 i 18 anys. El premi al millor disseny de cartell està dotat amb 450 euros, la mateixa quantitat que rebrà el primer premi del certamen literari, dedicat al relat breu. En la modalitat literària, els altres dos premis consistiran en entrades per al Teatre Auditori de Granollers i un lot de llibres.

Els treballs s'han de presentar, presencialment o per correu, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC, c. Sant Josep, 7, 08401 Granollers) en horari d'atenció al públic: de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h, i divendres de 8.30 a 14 h. En ambdós casos la proposta creativa ha d'anar acompanyada d'una instància, que es pot trobar a en aquest enllaç. El termini de per presentar-se finalitza el dia 5 de febrer. 

El jurat estarà format per professionals dels àmbits literari, de la imatge, i de la igualtat de gènere, i el veredicte i lliurament de premis es farà públic en el marc dels actes de commemoració del Dia Internacional de la Dones 2016, al mes de març.