Una nova edició de la Festa de l'Esport reconeix els millors esportistes de 2014

Dijous, el jurat anunciarà els noms dels escollits entre els 12 finalistes d'enguany, en un acte a la Sala Tarafa

04 de Març 2015
+
Nens i nenes jugant a handbol
Dijous, 12 de març se celebra una nova edició de la Festa de l'Esport. A les 8 del vespre, a la Sala Tarafa, la ciutat farà un reconeixement als  millors esportistes de 2014, en la categoria promesa i sènior (masculina i femenina),  entre dotze finalistes, sis per categoria. Durant la festa també es faran mencions especials a una persona i a un col·lectiu, respectivament, a proposta d'un club de la ciutat i del jurat d'aquesta edició, integrat pels periodistes esportius Miki Güell (VOTV), Ramon Solé (El 9 Nou); Joan Nadal, membre del Consell Municipal de l'Esport; Gabriel Moto i Jordi Romea, tècnics municipals d'Esports; i Pere García, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Granollers. 
 
Durant la Festa de l'Esport, que fa més de 30 anys que se celebra i que és oberta a tothom, el jurat lliurarà també el Premi a l'Esportivitat Joan Creus.  
 
Els finalistes d'aquesta edició són: en promesa masculí, Agustí Pericas Eixarch, del                     Club Natació Granollers (waterpolo); Albert Escrits Mañosa, del Club Natació Granollers (natació); Oriol Salguero Aura, del Club Natació Granollers (gimnàstica). En promesa femenina, Samantha Mc Clellan, del Club Esquí Granollers; Berta Pujadas Rusiñol, del  Club Natació Granollers (gimnàstica); Carla Seco Garcia, del Club Natació Granollers (natació). En sènior masculí, els esportistes que han arribat a la final són David Resina, de Club Balonmano Granollers; Blai Ramírez Valero, de l'Associació Granollers Esportiva; Santiago Serratacó Sánchez, del Club Bàsquet Granollers. En sènior femenina, Judith Vizuete, del Club Balonmano Granollers; Sagrario Sánchez Ruiz, del Club Petanca Granollers; Cristina Salvador González, del Club Natació Granollers (sincronitzada).