Representació granollerina al Campionat d’Espanya de Llarga Distància

Club natació Granollers

16 de Febrer 2016
+

El Club Natació Granollers va estar representat per dues nedadores al Campionat d’Espanya de Llarga Distància, que va tenir lloc el passat 13 de febrer a la piscina de 50 metres del CN Mataró.

Judith Torras, que participava en categoria Júnior-2 (1997/1998), va nedar els 5.000 metres amb un temps de 1.01.21,49, amb el què es va classificar en sisena posició. Per la seva banda, Núria Vera, en categoria Júnior-1 (1999/2000), va completar els 5.000 metres amb una marca de 1.04.32,95, amb la què va fer el desè lloc.

Els alevins, subcampions de Catalunya

Els alevins del Club Natació Granollers s’han alçat com a subcampions de Catalunya, després de disputar el Català, del 12 al 14 de febrer al CN Olot, amb un total de 400 nedadors procedents de 68 clubs. Els alevins, amb 1.600 punts, van aconseguir sumar una medalla d’or, 6 de plata i 5 de bronze, a més a més de 8 quartes posicions, entre d’altres. Per davant del Club, es va classificar el CN Sabadell, mentre que el CN Lleida es va fer amb la tercera posició.

A nivell individual, Hugo Teixell es va fer amb la medalla d’or, en proclamar-se campió de Catalunya als 400 lliures amb una marca de 4.44.00. A més a més, es va alçar com a subcampió de Catalunya als 100 lliures (1.00.84) i als 200 lliures (2.13.84). Teixell també es va penjar una medalla de bronze als 100 esquena, amb un temps de 1.10.03.

Per la seva banda, Hèctor Morales va sumar tres medalles de plata, en proclamar-se subcampió de Catalunya als 100 braça (1.12.90), 1.500 lliures (17.14.51) i als 400 lliures (4.22.09). A més a més, es va endur la medalla de bronze als 400 estils (4.55.81).

El nedador Arnau Colomer es va alçar amb el subtítol català als 200 lliures (1.12.43), mentre que Jordi Granero va pujar al tercer esglaó del podi als 200 papallona (2.28.97).

Pel que fa als relleus, doble medalla de bronze pel 8x50 lliures mixtes (3.55.82) amb Estel Galo, Asier de la Maza, Jana Castillo, Marcel Vigara, Xènia Robert, Hugo Teixell, Ainara Aribau i Hèctor Morales; i pel 4x100 estils masculí (4.30.93) amb Hugo Teixell, Hèctor Morales, Jordi Granero i Asier de la Maza.